Reiki is the universal Energy of life

If Reiki can be spread throughout the world it will touch the human heart and the morals of society. It will be helpful for many people, not only healing disease but the Earth as a whole.”
(Words from Dr Mikao Usui’s memorial.)

Du kan använda Reiki för    Dig själv
    Andra människor (vuxna och barn) som är skadade, sjuka eller stressade eller som vill ha persönlig utveckling
    för avslappning och välbefinnande
    för personlig utveckling och förändring
    Spädbarn, även i livmodern
    Drycker och mat
    Djur, fåglar, växter och träd
    Problem, stärkande mål

Allt är energi och energi är allt - möjligheterna är oändliga och du kan använda din fantasi och föreställningsförmåga i vilka andra situationer Reiki är till hjälp för dig och andra.
 

First grad Reiki Course

Den här 2-dagars kursen är baserad på intoningen som öppnar dig för Reikienergin.

När denna väg väl är etablerad kan du kanalisera Reiki för resten av ditt liv och använda energin för tillväxt, självutveckling och helande för dig själv, din familj och dina vänner. När du väl har blivit intonad kommer Reiki att flöda genom dina händer när du berör med avsikt att läka eller hjälpa. När du har fått den första gradens intonationer kommer du att ha denna förmåga för livet.

 Alla tekniker som jag lär ut på första graden är mycket lätta att förstå.

 Kursens innehåll:

Reiki definition och historia, meditation, intoning, Usui och Hayashi handpositioner, helande av dig själv och andra, skapande av heliga rum, Reikiprinciperna, effekterna av intoning och reningsperioden.

Under workshopen får vi tillräckligt med tid för att utöva Reiki på oss själva och andra och få erfarenhet av hur man känner av energiflödet och hur man vet när man ska gå vidare.

Trots att Reiki I-kursen har förmågan att förändra ditt liv är den mycket avkopplande och trevlig. Den går oftast alldeles för fort!

next Reiki Course  - Reiki First Degree Usui System:

07/08 April 2023

Second degree reiki course

Efter att ha tagit den första Reiki-graden och redan upplevt hur fantastiskt Reiki förbättrat ditt liv kanske du vill utveckla ditt personliga energiflöde och din healingförmåga. Då är den andra graden det rätta steget för dig. I den andra gradens 2-dagars workshop får du tre heliga symboler eller nycklar som förfinar, fokuserar och maximerar energiflödet, och som har en specifik funktion och vibration. Du får kraftsymbolen, den mentala/emotionella symbolen och distanssymbolen. Dessa symboler sattes in i din aura under första gradens avstämningar. Det som händer under andra gradens avstämningar är att dessa symboler kommer in i ditt  medvetande, vilket gör det möjligt för dig att ha större flexibilitet i din användning av Reiki, i helande och transformation för dig själv och andra. Symbolerna, hjälper dig att fokusera ditt sinne så att Reikienergin kan skickas bortom tid och rum, och mycket mer. Att fullfölja andra gradens Reikikurs är nödvändigt för dem som vill bli professionella utövare. Men på grund av intoningen, som ytterligare förstärker Reikiflödet och de kraftfulla nya verktyg som du kommer att lära dig, är det många som läser kursen för egen del och för att kunna utföra distansarbete.

 
Kursens innehåll: Kursinnehåll: Attunement, Reiki-symboler, applikationer för helande, aktiviteter för självutveckling, healingtekniker på distans, meditation, Chakren healing.

Under workshopen får vi tillräckligt med tid för att öva symbolerna och de nya tillkommande healingteknikerna. Varje elev får en Reikihandbok och ett Reikicertifikat av andra graden.

NEXT COURSE  - Reiki Second Degree Usui System:

 

13/14 May 2023

 

Efter kursen

Det är ett nöje för mig att följa dig på din Reiki-väg och du kan kontakta mig även efter avslutad kurs om du har oklarheter eller frågor.

Förfrågan om kursen

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.